Termeni si conditii de utilizare pentru www.placutadesantier.ro

1. Acceptul dumneavoastra

Utilizand si/sau vizitand pagina de web placutadesantier.ro (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site), ACCEPTATI AUTOMAT TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A PAGINII WEB. De asemenea, accesarea si navigarea pe portalul www.placutadesantier.ro, presupun acceptarea tuturor conditiilor si termenilor prezentati in contin uare. Cu fiecare vizitare a portalului, utilizatorul/vizitatorul declara ca implicit este de acord cu termenii si conditiile de utilizare. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul portalului www.placutadesantier.ro.

2. Servicii si administrarea lor

2.1

www.placutadesantier.ro este administrat de IBC Focus SRL, cu sediul in str Arinilor nr 20/10, Cluj-Napoca, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J12/3019/2005, CUI 17876260, atribut fiscal RO, capital social 200 RON, tel: 0264 430013. Responsabil cu protectia datelor Maria Anitan, e-mail: dataprotection@ibcfocus.ro.

2.2. Servicii


2.2.1. IBC Focus SRL ofera o platforma online (serviciul), prin intermediul unui portal www.placutadesantier.ro, care permite utilizatorilor sa-si genereze rapid, usor si in anumite conditii - gratuit - panoul de identificare al constructiei. Pentru a obtine placuta de santier, trebuie ca informatiile obtinute sa se poata verifica de catre specialistii IBC Focus SRL, care vor face eforturi in limite rezonabile pentru a corecta si a actualiza informatiile de pe site, vor fi apoi prelucrate si directionate catre alte baze de date (www.victa.ro. www.prospec.ro si www.santiereonline.ro). In cazul in care se identifica situatii in care informatiile nu sunt corecte, directionarea datelor catre alte portaluri marca IBC Focus nu se va efectua. De asemenea, in aceste cazuri, ne rezervam dreptul de a nu genera placuta de santier solicitata.

Prin completarea formularului de generare a panoului de identificare al santierului, utilizatorul bifeaza ca este de acord ca datele sale sa fie preluate de IBC Focus SRL si procesate de acesta sau de partenerii sai pentru a putea beneficia de serviciile IBC Focus. Puteti citi mai multe despre securitatea datelor cu caracter personal in Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal.

2.2.2 IBC Focus isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela : si anume sa nu raspunda, sau sa nu realizeze serviciul pentru anumite persoane fizice sau juridice. Completarea formularului online nu obliga pe IBC Focus la nici o forma de oferire de serviciu sau produs, ci sta la decizia IBC Focus daca va presta serviciul, fie el gratuit sau contra-cost.

2.2.3. Utilizator - in sensul termenilor si conditiilor - este fiecare persoana, fizica sau juridica, care acceseaza portalul www.placutadesantier.ro cu scopul de a-si genera placuta de santier. Utilizarea portalului se face pe propriul risc, IBC Focus nefiind responsabila de orice prejudicii care pot interveni in urma utilizarii prezentului portal, a oricarei parti din acesta, a oricarui material scris in forma fizica sau electronica primit de la IBC Focus sau orice produs IBC Focus, inclusiv a panoului de identificare.

2.2.4. Prin alegerea optiunii de panou GRATUIT sau de a folosi siteul placutadesantier.ro, utilizatorul accepta inserarea reclamei IBC Focus ca si furnizor, pe panoul de identificare al constructiei, si accepta ca IBC Focus sa proceseze oricare din datele colectate in urma utilizarii portalului placutadesantier.ro.

3. Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2000, utilizatorii nostri au urmatoarele drepturi:

Puteti citi mai multe despre securitatea datelor cu caracter personal in Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal. Pentru operatiuni legate de informatiile dumneavoastra personale sau pentru exercitarea drepturilor de mai sus, puteti trimite cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str Arinilor 20/10, Cluj-Napoca, la IBC Focus sau transmisa prin email, la adresa: dataprotection@ibcfocus.ro.

Utilizarea portalului www.placutadesantier.ro

Conditia utilizarii www.placutadesantier.ro este ca sa nu folositi informatiile si serviciile care se regasesc acolo in nici un scop ilegal, sau in scop interzis de prezentele conditii si notificari. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

4.1.

Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel IBC Focus Srl nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau a site-urilor web in legatura cu acesta.

4.2.

IBC Focus SRL nu este raspunzator si nu ofera nici o garantie ca:

4.3.

Orice informatie obtinuta prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre IBC Focus Srl poate fi folosita doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele pierderi ce pot rezulta din utilizarea acestor informatii.

4.4.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la IBC Focus Srl prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termeni si Conditii.

4.5.

Serviciile IBC Focus SRL au caracter pur informativ si NU constituie un sfat, recomandare, oferta sau o invitatie de a cumpara sau a subscrie produse si/sau servicii si nici nu pot sta la baza incheierii sau incetarii unui contract sau a unui angajament de orice natura si nici nu reprezinta o garantie privind minimizarea sau eliminarea anumitor riscuri asociate activitatii utilizatorului.

4.6.

Utilizarea informatiilor din Serviciile si portalurile IBC Focus SRL se face exclusiv pe riscul utilizatorului. Serviciile IBC Focus SRL au scop informativ pentru solicitantii lor si nu pot fi folosite ca documente oficiale.

4.7.

IBC Focus SRL, precum si oricare dintre angajatii sai, nu isi asuma nici o raspundere privind:

4.8.

IBC Focus isi rezerva dreptul de a modifica pe placutadesantier.ro oricand, sau sub orice forma, sau sa desfiinteze accesul partial sau total la portal, sau sa stearga datele stocate fara notificarea prealabila al vizitatorilor. Evident, IBC Focus face tot posibilul, dar nu-si asuma raspunderea, ca informatiile publicate pe Pagina sa satisfaca deplin cerintele si asteptarile Dumneavoastra.

IBC Focus in cursul elaborarii continutului Portalului de regula totdeauna procedeaza cu grija necesara, dar se poate intampla, ca informatiile publicate pe Portal sa fie nepunctuale, sau sa contina erori. Vizitatorii Portalului iau la cunostinta, ca este necesar verificarea detaliata a informatiilor inaintea utilizarii lor.

IBC Focus isi rezerva dreptul a realiza in mod discretionar panourile de santier oferite in mod gratuit sau de a refuza cererile de panouri de santier contra cost. Prin completarea formularului nu se instituie nici o obligatie contractuala intre IBC Focus si persoana care completeaza.

Pentru eventualele daune cauzate de utilizarea informatiilor neverificate responsabilitatea ii revine exclusiv vizitatorului. IBC Focus nu poate fi tras la raspundere din cauza utilizarii informatiilor de pe Pagina, sau pentru daunele directe sau indirecte cauzate de lipsa de informatii. IBC Focus exclude propria raspundere pentru orice dauna cauzata de utilizarea informatiilor aflate pe Portal. SC IBC Focus SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile in orice moment, fara a motiva aceasta actiune si fara avizare prealabila. Utilizatorii vor fi instiintati pe pagina de internet dedicata termenilor si conditiilor asupra modificarilor survenite.

4.9.

Sunt interzie:

5. Declaratia dreptului de autor

Portalul placutadesantier.ro cade sub incidenta legii dreptului de autor. Denumirea Portalului, forma lui, redactarea lui, sistemul lui, grafica si sistemul de semnalizare grafica al acestuia, vizualizarea lui, structura bazelor de date, continutul acestuia, orice continut fotografic, de text si de grafica, respectiv amplasarea acestora, precum si toate acele caracteristici tehnice, care au legatura cu Portalul, si cu proiectarea, realizarea, exploatarea serviciilor acestuia sunt sub protectie juridica. Este interzisa preluarea partiala, sau totala ale acestora; utilizarea acestora sub orice forma este posibila doar cu acordul expres in scris in acest sens al proprietarului de drept SC IBC Focus SRL.

Este interzisa publicarea, valorificarea, stocarea in alta baza de date publica (accesibil liber, sau urmat de inregistrare, gratuit sau contra cost) a permite descarcarea de pe Portal sau a utiliza in acest scop sub orice forma fara acordul scris in prealabil al proprietarului de drept, continutul integral al Portalului placutadesantier.ro, al datelor, informatiilor care provin de acolo in forma nemodificata sau modificata, reeditata.

Siglele si denumirile de produs IBC Focus si Placutadesantier IBC Focus sunt marcile comerciale inregistrare ale firmei IBC Focus SRL, utilizarea acestora sub orice forma se poate face doar cu acordul prealabil scris al proprietarului de drept in acest sens.

6. Alte dispozitii

Nicio renuntare sau intarziere in aplicarea drepturilor oricarei parti nu poate aduce atingere sau restrange drepturile celeilalte parti si nicio renuntare la orice astfel de drepturi nu se considera a fi o renuntare la orice alte drepturi ulterioare.

7. Acorduri si conflicte

7.1.

Raporturile dintre SC IBC Focus SRL si utilizatori sunt reglementate de prezentii termeni si conditii.
IBC Focus si vizitatorii incearca sa rezolve litigiile cauzate de vizitarea Portalului, precum si de utilizarea informatiilor si serviciilor pe cale amiabila. In cazul care acesta nu ar da rezultate in termen de 60 de zile calendaristice , atunci vor trece la rezolvarea litigiilor pe cale juridica. Partile pentru a rezolva litigiile de acest gen, in functie de competenta se supun competentei Tribunalul din Cluj-Napoca, Romania.

7.2.

Forta Majora - IBC Focus nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand, dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati, a altor retele de care firma IBC Focus nu este responsabila.

7.3.

Jurisidictie - Portalul www.placutadesantier.ro este controlat de catre IBC Focus. Prin accesarea acestui Portal, Utilizatorul accepta ca aceste conditii si orice disputa legata de ele sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare. IBC Focus nu ofera nici o asigurare ca ceea ce acest site contine se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

7.4.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea unei solicitari scrise sau verbal, utilizatorul sau clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

7.5.

Pentru operatiuni legate de informatiile dumneavoastra personale sau pentru exercitarea drepturilor de mai sus, puteti trimite cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str Arinilor 20/10, Cluj-Napoca, la IBC Focus sau transmisa prin email, la adresa: dataprotection@ibcfocus.ro.