IBC Focus

| 0727 347915 | info@placutadesantier.ro |
Vrei sa te sunam noi? Lasa-ne mai jos contactele tale:

Nimeni nu poate vorbi mai bine despre cultura noastră decât cei care într-adevăr lucrează aici. Iată câteva din valorile în care credem • Love_these_exercises

  Andrei Spătaru - CEO

  Construim instrumente ce aduc transparenţa şi schimbă viaţa celor care construiesc (beneficiari, proiectanţi, constructori, furnizori). Transparenţa înseamnă mai puţină corupţie în piaţă şi mai multă competiţie. IBC Focus colaborează cu zeci de mii de investitori, mii de proiectanţi şi antreprenori în construcţii, primării şi consilii locale, presa de specialitate şi sute de experţi din piaţa construcţiilor, tocmai pentru a creşte transparenţa într-o piaţă ce influenţează viaţa fiecărui român – Construcţiile!

 • Love_these_exercises

  Paul Macarie – Sales Consultant

  Provoacă-te pe tine însuţi. Este o nebunie şi o mare distracţie să ai zilnic de rezolvat probleme la care ieri nici nu te gândeai. În fiecare zi IBC Focus te provoacă cu o abordare noua, o întrebare dificilă, te face să gândeşti.

  • Love_these_exercises

   Victor Ignat - Research Manager

   Râzi – În viaţa mea nu am mai lucrat atât de intens ca în IBC Focus. În acelaşi timp în viaţa mea nu am mai râs atât de mult ca la IBC Focus. Fiecare din noi este haios, ceea ce face ca şi cele mai dificile situaţii să pară activităţi floare la ureche.

  • Love_these_exercises

   Adriana Spătaru - Managing Director

   Înconjoară-te de cei mai buni şi mai sclipitori – Iubesc să lucrez cu cei mai buni din diferite discipline. E cea mai bună cale de a învăţa. Fii tu însuţi – “Vreau să fiu aceeaşi persoană care sunt şi în sâmbetele cu prietenii.” Fii parte din ceva mai mare decât tine!

  Despre parteneri

  În IBC Focus credem în construcţia relaţiilor solide, nu doar cu clienţii noştri, dar şi cu mediul academic şi de afaceri.