De ce Placutadesantier.ro?

Header
 • Mai ieftin decat GRATIS nu există!

  Să zicem că vrei să-ţi făci singur panoul de identificare al şantierului tău. Ai nevoie de o folie rezistentă la intemperii şi ai nevoie să respecţi mărimea caracterelor. Va trebui să-ţi concepi un design, va trebui să cauţi o tipografie specializată iar apoi va trebui să te deplasezi până la tipografie să platesti şi să ridici panoul. Vei pierde timp şi bani, când pe un şantier sunt multe alte lucruri mai importante de care trebuie să te interesezi.

  Cu noi e simplu: introduce datele din formular, le validezi şi între 7 și 10 zile lucrătoare primeşti gratuit, prin curier sau prin poștă, panoul de şantier.

  Şi nouă ce ne iese?
  Ei bine, pentru banii şi efortul nostru, noi iţi cerem un spaţiu mic (6% din suprafaţa plăcuţei) în care să ne promovăm serviciul nostru şi în schimb, pe langa furnizarea plăcuţei de şantier şi livrarea gratuită, IBC Focus iţi va promova tot gratuit şantierul în cea mai mare bază de date cu şantiere din Romania – www.VICTA.ro. În acest fel, vei putea beneficia de oferte de la cei mai serioşi jucători din piaţă, produse direct de la producători.

  În ziua de astăzi, chiar şi la un proiect mic de genul vilă sau casă unifamilială, beneficiarul va trebui să negocieze cu minim 40 de furnizori (parchet, gresie, instalaţii, tâmplărie, etc), uneori chiar şi 100. Să beneficiezi de furnizori serioşi şi de oferte comparative e cheia succesului unui proiect de construcţii. Noi te ajutăm şi iţi promovăm şantierul ca tu să ai de unde alege. Şi din nou… totul GRATIS.

  Fă-ţi Plăcuţa GRATUIT